Yritykselle

Rekrytoi uutta IoT-osaamista yritykseesi ja kehitä toimintoja digitalisoinnin avulla

Vastaan on tullut yhä useammin sanonta ”kaikki mikä voi digitalisoitua, digitalisoituu”. Älykäs teollisuus, koneiden ja laitteiden siirtyminen pilveen ja muut uudet toimintatavat digitaalisessa maailmassa, vaativat uudenlaista osaamista, jota tämän ohjelman kautta ollaan tuomassa Varsinais-Suomessa toimiviin yrityksiin. Uusia osaajia koulutetaan työskentelemään teollisen internetin ja IoT-ratkaisujen parissa. Mikäli koette aihealueen hyödyttävän liiketoimintaanne, ottakaa yhteyttä rohkeasti. Erityisesti meri-, konepaja-, elintarvike-, metsä- ja rakennusteollisuuden, terveydenhuollon, energia- tai logistiikka-alalla toimivien tai näille aloille erilaisia IoT-ratkaisuja tarjoavien yritysten kannattaa lähteä mukaan.

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus saada toimintojen digitalisointi kunnolla käyntiin. Voitte löytää tekijän myös viemään toimintaanne seuraavalle tasolle tai kehittämään uusia mahdollisuuksia olemassa olevien ratkaisujen rinnalle. Ohjelman avulla voitte löytää motivoituneen tekijän mukaan kehittämään olemassa olevia tuotteita, tuotantoa tai liiketoimintaa, lisävahvistusta myyntiin ja markkinointiin tai henkilön luomaan jotain täysin uutta. Koulutusohjelman kautta tekin voitte löytää yritykseenne huipputyypin kehittymään tulevaisuuden ammattilaiseksi, nopeasti ja kustannustehokkaasti!

Onko teidän yrityksellä rohkeutta ja kykyä muuttaa ideat kannattavaksi liiketoiminnaksi Teollisen Internetin ratkaisujen avulla?

Koulutusohjelma rekrytointiväylänä

  • Säästää aikaanne: Ohjelmassa on mahdollista lähteä hakemaan tekijöitä omalla ilmoituksella, jolloin voimme hakea sopivia henkilöitä juuri teidän tarpeeseen. Huolehdimme esivalinnasta satojen hakijoiden joukosta ja ehdotamme teille sopivimmat, evaluoidut hakijat. Pääsette haastattelemaan haluamanne ehdokkaat henkilökohtaisesti ja lopullinen valintapäätös jää teille.
  • Vähentää riskejä: Sitoutuminen ohjelmaan tapahtuu vasta jos/kun teille löytyy osaaja, jonka kanssa haluatte aloittaa yhteistyön. Valitsemanne henkilö työskentelee ohjelman ajan yrityksessänne 6 kk:n koulutussopimuksella ja saa asiantuntijoiden pitämän ainutlaatuisen teollisen internetin koulutuksen. Ohjelman päättyessä teillä on valmiiksi perehdytetty, laadukkaalla koulutuksella varustettu osaaja, jonka voitte palkata työsuhteeseen tietäen ja tuntien henkilön persoonan ja suoriutumisen tason.
  • Rekrytoinnin kustannukset ovat pienet: Edullisten koulutuskustannusten lisäksi yrityksen hoidettavaksi tulee mahdollisiin työ-tai koulutusmatkoihin liittyvät matka- ja majoituskorvaukset. Lakisääteiset vakuutukset hoitaa Saranen Consulting ja muita sivukuluja ei osallistujista ohjelman aikana tai rekrytoinnin yhteydessä ole tiedossa. Edullista, eikö totta?

Koulutusohjelma alkaa 10.4.2017, jolloin valinta tulisi olla tehtynä. Aloitus voi kuitenkin tapahtua heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähdetään siis pian liikkeelle, ottakaa rohkeasti yhteyttä erilaisiin osaajatarpeisiin liittyen ja selvitämme mielellämme mahdollisuutta löytää juuri teille sopiva persoona!

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Janette Uusitalo, Saranen Consulting, puh. 050 305 3520, s-posti: janette.uusitalo@saranen.fi

Reetta Vuorinen, Saranen Consulting, puh. 0400 736 469, s-posti: reetta.vuorinen@saranen.fi

Yhteistyössä
Ota yhteyttä meihin!
Janette Uusitalo
Project Manager
0503053520

Reetta Vuorinen
Business Manager
0400 736 469

Huomioithan: Hakijoiden tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 9-10.

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.