Hakuohjeet

Onko koulutusohjelma tarkoitettu sinulle?

Toivomme hakemustasi, mikäli sinulla on työkokemukseen, koulutukseen tai harrastuneisuuteen perustuvaa osaamista ICT- alan erilaisista tehtävistä. Yritykset arvostavat muun muassa myynti-, markkinointi-, projektinhallinta-, elektroniikka-, ohjelmointi-, kielitaito- ja vuorovaikutusosaamista. Kokemus teollisuuden liiketoiminnasta ja tietämys tuotantoprosesseista on myös eduksi. Näiden lisäksi vaatimuksena tai toiveena voi olla jotain täysin muuta, joten kerro osaamisestasi meille.

Suosittelemme hakemaan rohkeasti, koska vasta silloin tiedämme, voisiko juuri sinun taustasi ja persoonasi olla sopiva johonkin rekrytoivaan yritykseen! Sitoutuminen koulutusohjelmaan tapahtuu siinä vaiheessa, kun sekä yritys että hakija haluavat aloittaa yhteistyön.

Voit olla vastavalmistunut tai hankkinut jo enemmän työelämän kokemusta. Saattaa olla että työsopimuksesi tai opintosi päättyivät vasta hetki sitten tai ehkä olet lähettänyt jo useampia hakemuksia löytämättä vielä omaa paikkaasi. Tärkeintä on oikea asenne, motivaatio, dynaaminen ja kehittymishaluinen ote työhön sekä ennen kaikkea halu työskennellä teollisen internetin ratkaisujen kehittämisen tai hyödyntämisen parissa!

Jos olet työtön työnhakija, työttömyysuhan alainen, määräaikaisessa työsuhteessa tai valmistumassa lähiaikoina, ohjelma saattaa olla sinua varten. Viimeistään ohjelman alkaessa 10.4.2017 tulee olla työtön työnhakija voidakseen tulla valituksi ja oman tilanteen saa parhaiten selville ottamalla yhteyttä TE-palveluihin.

Ohjelman aikana yrityksillä ei ole palkanmaksuvelvollisuutta, mutta olet oikeutettu samaan työttömyysturvaan kuin työttömänä ollessasi, kulukorvauksella ja mahdollisella koulutulisällä korotettuna.

Koulutusohjelman ensisijaisena kohderyhmänä ovat ICT-alalta työttömäksi jääneet TE-toimiston asiakkaat sekä muut korkeakoulutetut ja Varsinais-Suomen alueen työnhakijat.

Ennen kuin haet, tarkistathan vielä että viimeistään ohjelman alkaessa:

  • olet työtön työnhakija ja työnhakusi on voimassa
  • olet selvittänyt oikeutesi työttömyysturvaan maksajaltasi ja varmistanut pärjääväsi tuen avulla taloudellisesti koko ohjelman ajan
  • pystyt seuraamaan opetusta suomen kielellä

Mikäli nämä asiat ovat kunnossa, tervetuloa hakemaan! Lopulliset vaatimukset määrittävät yhteistyöyritysten erilaiset tarpeet, joten kerrothan osaamisestasi ja toiveistasi tehtävien suhteen mahdollisimman tarkasti.

Näin haet:

Ohjelmaan haku edellyttää seuraavia toimenpiteitä:

  1. Jätä työhallinnon hakemus. Osoitteessa te-palvelut.fi/koulutushaku löydät ohjelman koulutusnumerolla 671828 tai voit käydä täyttämässä paperihakemuksen lähimmässä TE-toimistossasi.
  2. Täytä tietosi Hae nyt! -linkin kautta. Kutsut haastatteluihin lähetetään tämän osaamisprofiilin perusteella ja tämä profiili toimii myös käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan.

Hakemukset jätettyäsi selvitämme sopivuutesi Discover IoT -koulutusohjelmaan ja alamme etsiä sinulle sopivaa yhteistyöyritystä. Yritykset saattavat parhaillaan etsiä juuri sinua, joten haluamme tietää mahdollisimman pian, että olet olemassa ja töitä vailla!

Hakuaika alkaa 27.2.2017 ja päättyy  27.3.2017 klo 23:59.

Soita niin kerromme lisää

Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 9-10, 6.3. alkaen. Voit jättää myös soittopyynnön sähköpostitse, mutta valitettavasti emme voi luvata vastausta sähköpostitiedusteluihin.

Janette Uusitalo, Saranen Consulting, puh. 050 305 3520, s-posti: janette.uusitalo@saranen.fi.

Yhteistyössä
Ota yhteyttä meihin!
Janette Uusitalo
Project Manager
0503053520

Reetta Vuorinen
Business Manager
0400 736 469

Huomioithan: Hakijoiden tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 9-10.

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.